Mikromaksujen lisääntynyt taajuus

Corona 19: n puhkeamisen jälkeen Coupangin ja Baedal Minjokin ostotiheys on ylittänyt lähikaupat. Analyysin mukaan tämä johtuu muun kuin kasvokkain tapahtuvan kulutuksen lisääntymisestä, kuten verkkokaupoista ja ruoan toimittamisesta kotiin, ulkoisen toiminnan vähenemisen vuoksi. Kun yhä useampi asiakas ostaa useammin kasvokkain olevilta kanavilta, sen odotetaan vaikuttavan myönteisesti perustan luomiseen 소액결제현금화 verkkoalustojen pitkäaikaiselle kasvulle.

1., markkinatutkimus yritys Open Survey analysoi kokonaispisteet ja maksukorttimaksuni historiatiedot helmikuusta viime vuonna tämän vuoden tammikuussa kohdistamista 10000 panelistien. Tämän seurauksena Coupang n kuukausimaksut nousivat 8800 ja 10500. Jälleen määrä kasvoi 4700 – 7900. Tutkimus tehtiin analysoimalla indikaattoreita, kuten maksujen määrä luokittain ja tuotemerkeittäin, asiakasyksikköhinta, maksujen lukumäärä ja kuukausimaksujen käyttäjien määrä. COUPID-19-pandemian aikana Coupang ja Baemin laskettiin kahdeksi suurimmaksi tuotemerkiksi, joiden luottokorttimaksut lisääntyivät. Erityisesti havaittiin, että keskimääräinen kuukausittainen maksutiheys henkilöä kohti ylitti jopa lähikaupat, joissa on suuri osa pienistä maksuista.

Coupangissa 25% kaikista asiakkaista maksoi keskimäärin 4,2 kertaa kuukaudessa ja Baeminissa 23% kaikista asiakkaista keskimäärin 3,4 kertaa kuukaudessa. Toisaalta päivittäistavarakaupan tuotemerkkien GS25 ja CU keskimääräinen kuukausimaksutiheys samana aikana oli 3,2 ja 3,0. Se osoittaa, että kuluttajat ovat käyttäneet Coupangia ja Baeminia useammin kuin lähikauppoja COVID-19: n puhkeamisen jälkeen.

Lähikaupoissa asiakasyksikköhinta nousi viime vuonna, mutta ostotiheys laski ulkopuolisen toiminnan, kuten kokoontumiskiellon, rajoitetun vaikutuksen vuoksi. Kauppa-, teollisuus- ja energiaministeriön mukaan lähikauppojen ostot vähenivät 11 peräkkäisenä kuukautena viime vuoden maaliskuusta tämän vuoden helmikuuhun 15,3 prosentin negatiivisen kasvun jälkeen. Lähikaupunkien ja yliopistojen lähellä olevat lähikaupat suljettiin ja öisin kelluvien populaatioiden määrä väheni.

Toisaalta online-alustoille suoritettujen maksujen määrän kasvu johti myynnin kasvuun. Coupangin myynti viime vuonna oli 13,92 biljoonaa voittoa, kasvua 94% edellisvuodesta (7,153 biljoonaa voittoa). Kaupan määrän arvioidaan myös kasvaneen 66% noin 21 biljoonasta voitetusta. Baeminia johtavien Woowa Brothersin myynti oli viime vuonna myös 1,99 biljoonaa, mikä on 94,4 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna.

Erityisesti Coupangissa elintarvikkeiden myynti kasvoi. Analyysin mukaan Coupang on hyötynyt tuoreiden ja muiden elintarvikkeiden verkkokaupan kysynnän voimakkaasta kasvusta offline-sijasta. Itse asiassa online-ruokamarkkinoiden määrä viime vuonna oli 43,4 biljoonaa voittoa, mikä on 62,4% enemmän kuin edellisenä vuonna.

Baemin osui samaan aikaan ruoan toimitusmarkkinoiden kasvun kanssa. Viime vuonna ruokapalvelujen verkkokaupat olivat 17,4 biljoonaa voittoa, kasvua 78,6 prosenttia edellisvuodesta. Tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä myös verkkopalvelutapahtumat kasvoivat 71,9% verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon, ylittäen verkkokaupan kokonaiskaupan kasvuvauhdin (21,3%) ensimmäisellä neljänneksellä. Alan virkamies sanoi, ”maksujen lukumäärä on kasvanut tasaisesti verrattuna kertaluontoisia menoja useimpien niistä palveluista, joita vahvasti kasvaneet aikana COVID-19 pandemian. Sanoi.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다