Zakelijke overeenkomst met ontslag

Korea Asset Management Corporation (KAMCO) heeft een zakelijke overeenkomst getekend met het Korea Credit Guarantee Fund voor de normalisatie van het bedrijfsbeheer van bedrijven die S&LB ondersteunen na de aankoop van activa.

S&LB is een ondersteuningsprogramma dat liquiditeit verschaft door herverhuring na aankoop van activa zoals fabrieken en kantoorgebouwen van bedrijven die in een tijdelijke liquiditeitscrisis verkeren.

Deze zakelijke overeenkomst was opgesteld om S&LB te ondersteunen bij het ondersteunen van de beheerscrisis van bedrijven die Corona 19 heeft overwonnen via de samenwerking tussen Camco en het kredietgarantiefonds.

Kamco selecteert bedrijven die managementadvies nodig hebben onder door S & LB ondersteunde bedrijven en beveelt deze aan bij het kredietgarantiefonds, en het kredietgarantiefonds biedt het meest geschikte managementadviesprogramma voor de bedrijven die door Kamco worden aanbevolen.

Om de normalisatie van het management van S & LB-bedrijven te ondersteunen, kwamen de twee organisaties bovendien overeen om met elkaar samen te werken om informatie en middelen te verstrekken en het opzetten van een samenwerkingssysteem te ondersteunen, en gedetailleerde implementatieplannen hiervoor zullen afzonderlijk worden besproken.

“We hopen dat deze zakelijke overeenkomst KMO’s die nog steeds worstelen met het bedrijfsleven normalisatie zal helpen,” zei Gwi-soo Kim, hoofd van de steun van het bedrijfsleven divisie. Ik zal actief toe te passen.”

Sinds 2015, heeft Camco liquiditeit van 6686000000000 won verstrekt aan 52 bedrijven via S & LB te helpen handhaven van de werkgelegenheid voor 4700 mensen, en ondersteunt bedrijven om Corona 19 te overwinnen door middel van verschillende steun van het bedrijfsleven 비대면폰테크 programma’s, zoals the’Corporate Asset Sale Support Program’. Voorop .

De Blue House-petitie voor het aftreden van de Financial Services Commissioner Eun Seong-soo, die investeringen in cryptocurrency als speculatie voorschreef, overschreed de 200.000.

Vanaf 22.31 uur gingen 2.0629 mensen akkoord met een openbare petitie met de titel “Ik dring aan op het vrijwillige ontslag van de commissaris voor financiële diensten Eun Seong-soo.” De petitie werd op de 23e van vorige maand gepost en overschreed de 100.000 toestemmingen in 3 dagen. Omdat de cryptocurrency onlangs crashte, nam het aantal consensusleden snel toe.

Als meer dan 200.000 mensen het eens zijn binnen 30 dagen vanaf het moment dat de petitie is geregistreerd en gepubliceerd, is het mogelijk om rechtstreeks een reactie van het Blauwe Huis of de overheid te ontvangen.

Eerder zei voorzitter Eun Seong-soo op de algemene vergadering van de National Assembly Political Affairs Committee op de 22e van vorige maand dat “virtuele valuta een onaanvaardbare valuta is” en “de regering kan niet alle virtuele valuta-investeerders beschermen”.

De volgende dag werd de petitie geregistreerd en gepost. Cheong Won-in zei: “De 4050 levenslange senioren hebben gemakkelijk activa opgebouwd door arbeidsinkomsten te investeren in het tijdperk van stijgend onroerend goed, maar ze voeren verschillende regels uit om zelfs de 2030 yen-kans te voorkomen.”

Hij bekritiseerde het belastingbeleid en zei dat hij geld verdiende zonder de cryptocurrency te erkennen, dus hij moest belasting betalen. Hij voegde eraan toe: “Is het dat huisvesting oké is voor speculatie en dat munten ongepast zijn voor speculatie?” Hij voegde eraan toe: “We zullen je de kans geven om de verkeerde wereld gecreëerd door volwassenen met je eigen handen te herstellen, dus neem vrijwillig ontslag.”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다