Overlappend speelde de rol van Bellerine

Arsenal had een uitwedstrijd (neutrale plein) in de eerste ronde van de 32e ronde van Benfica en Europa League om 5:00 uur ‘s ochtends op 19 februari. Benfica is een Portugees team dat Lissabon zalf speelt en een aantal spelers die bekend zijn met Koreaanse fans, waaronder Jan Berton, die tot vorig jaar een keer met Son Heung-min in Tottenham had gegeten, en Adel Tarab, die ook speelde met Park Ji-sung tijdens de QPR, en Ottamendi en Grimaldo.

De verhuurders uit Real Madrid, Obame en Sebajos, die hun vaardigheden opnieuw op het veld hadden bewezen door middel van de Leeds-wedstrijd en hun slordigheid in de hattrick hadden gemarkeerd, hadden dit seizoen een heftige toon, en Arsenal wilde de sfeer verder zetten naar de Benfica-wedstrijd van Europa League.

Arsenal’s startopstelling, die het lucifer van Thomas miste, was niet anders dan de vorige wedstrijd, maar de nucleaire keerman Tierney van de Arsenal-linkslijn, die uiteindelijk zijn naam op de vervangende selectie plaatste. De eerste keer dat hij terugkeerde, was hij niet op de selectielijst, maar hij liet hem verwachten dat hij in de tweede helft zou verschijnen.

De voorste kant van Arsenal was Miss Obama, die de naam ‘Top Bameyang’ in werking stelde. De tweede lijn werd gespeeld door Lowe-Udegor-Sakaga, die de hattrick van de Liz-oorlog Obama-Yang hielp, en de derde lijncombinatie werd opnieuw gespeeld door Jaka-Sebayos; de verdedigingslijn werd gevormd door Soarez-Magalmazis-David Louise-Bellerin

In de tweede helft van de 10e minuut wijdde Smith Lowe de PK aan het begaan van een handlingfout in de buurt van de linker halfruimte in de Arsenal strafkist. Fiji probeerde centraal te staan ​​van de zijkant en de bal werd uitgeschakeld door de elleboog van Smith Rowe, die de positie van Smith Rowe’s arm enigszins onnatuurlijk vond, en de centurion, die de PK verklaarde, en Benfica’s Fiji als kicker, die hem met een doel verbonden had.

In de tweede helft van 12 minuten, na twee minuten van de run, sloeg Arsenal’s Saka een gelijkspel; Smith Lowe, die een pass had gekregen van Miss Obama achter de doos, zag Soarez, die aan de linkerkant een vrije staat was, en duwde hem. Toen zag ik Saka en sneden terug en Saka sensationeel met zijn linkervoet, waardoor de score gelijk was.

Vroeg in de wedstrijd werd het spel gespeeld in de vorm van Arsenal’s initiatief. De pass naar de infiltrerende Miss Obama, de hoge overlap van de rechterbellerin en de cutback maakten veel kansen, maar slaagden er niet in om de doelpoort van Benfica te openen, die de verdedigende tactiek rond de harde driehonderd droeg. Toen kwam Miss Obama op zoek naar een perfecte kans om te scoren, maar hij moest het niet laten om hem te verbinden met een doelpunt, en hij moest het niet laten om hem te betreuren.

Eerder in de tweede helft, zoals hierboven uitgelegd, wijdde Smith Rowe de PK aan met 스포츠중계 een dodelijke fout in de doos en leidde uiteindelijk tot een punt van verlies. Toch was het deel dat de gelijkmaker in twee minuten organische bewegingen produceerde, bemoedigend, maar het was te bemoedigend voor de stijl van de wedstrijd die Arsenal had getoond in de gelijkspelsituatie na het scoren van het doelpunt. Arsenal’s derde lijn Jaca-Sebayos had een dodelijk nadeel in de verdediging van de luchtruimen, maar toen hij dacht dat het team dat de punten in de regel opnam, een positie kon innemen die absoluut gunstig was voor de volgende ronde, dacht hij dat de drukintensiteit, het aanvalstijdperk te stabiel was (een gevoel dat hij zich niet op de gelijkspelsituatie drukte). Op deze manier eindigde de wedstrijd en Arsenal en Benfica gingen de volgende ronde-finalisten in Game 2 over. (1:1 gelijkspel)

Arsenal toont hoe goed hij zich had geworsteld met de verdediging van Benfica, en Arsenal heeft een diepe U-vorm als hij de paskaart van Arsenal ziet die begin het seizoen in ernstige tragedies zou zijn gevallen. De vorm van deze passkaart, die wordt bespot door fans als een streepvoetbal, is niet goed in het midden en is te zien als de relatief lage druk afhankelijk is van flankerende aanvallen en longballen. De paskaart van Arsenal toont aan dat de aanval van Arsenal in de vorm van een diepe U-vorm was en dat de goede druk van Benfica’s harde 300 en middenvelders hem onder controle had gehouden.

17 minuten in de eerste helft, de vooruitstrevende pass naar Bellerin in Sebayos, brak Benfica’s verdedigingslinie in een moment. Bellerin, met zijn snelle voeten, slaagde erin om precies een cutback-verbinding te maken met Miss Obama, terwijl ze in de sacca en de obame-moeder was binnengedrongen. Zelfs Benfica’s Reichkeeper had een dynamische beweging en de meeste mensen die naar de wedstrijd keken, hadden een doelpunt, omdat het Izzy Chans was, die geen of geen obstructie had voor de verdediging van Miss Obama. Maar Miss Obama kon zelfs geen geldige shooter maken. Het is een consequent verhaal, maar als Miss Obama deze kans had kunnen slagen om de vroege uren vooruit te komen, zou Benfica de verdedigingslinie omhoog hebben geheven en de achterruimte die aan Arsenal werd gegeven, verbreed zijn, waardoor Arsenal veel positieve opties kon krijgen, waaronder het winnen van een winst in de expeditie.Geen andere speler, maar de scène waarin veteraan Obama deze chans mist, moet worden verweten door Arsenal te verlaten

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다