Ik heb een aromamassage gekozen.

Hallo, Tosun, die gelukkig is met zijn dag in de echo, en ik heb de dagen doorgebracht die ik altijd te druk heb gehad om te zien of het gaat om seizoensgebonden of meer werk. Ik voelde me slecht om me te zien, omdat ik een streepje had gemaakt met een donkere circus onder mijn ogen, en mijn vriend adviseerde me een slaapmassage. Ik ben echt weggegaan en ik ben vermoeid en heb een veel betere ochtendconditie om mijn werk te doen. Ik denk dat de routine van het leven van een dag zeker anders is geworden, dus ik wil het delen met jullie, zoals ik me voel.

De slaapbare massagewinkel in de vroege jaren lag in de buurt van de ploeg, dus ik dacht dat je misschien zou komen om de mensen die het openbaar vervoer gebruiken te vinden. Ik kan je gemakkelijk vinden, want ik kan je niet bereiken, ondanks mijn lange wegen, maar ik kan je niet helpen!En er is een parkeergarage in de kelder van het gebouw, dus misschien kunnen mensen die de auto meenemen, comfortabel parkeren.

Ik was echt beefd toen ik voor de winkel stond. Ik dacht dat het niets was, maar de eerste die ik kreeg, maakte me nerveus. Ik heb eerder gezien dat ik de publicaties kon controleren die je hebt beschreven over de kortingsmenu’s, met verjaardagskortingen, soldaten kortingen, reserveringen, 강남건마 weekverkoop, enzovoort. Het laagste van de eerste keer is al bekend om zijn massage, maar het is nog meer een stijfheid voor een korting. Oh, en als je lid bent van Gunmaevanha, kun je het als lid nemen.

Toen ik naar binnen ging, was de leraar met een mooie glimlach en een nette interieur blij om te zien dat hij het voor de rustende mensen had verzonnen. De planten die hier zijn geplaatst om de groene en natuurlijke glans te voelen die de geest kalm kan maken en de geur van aroma’s die hij met een milde bui heeft overgelaten!En het geluid van een rustig liedje is zo groot dat het niet alleen de hemel in de stad is. Ik dacht dat je het echt goed had gevonden.

Ik heb een menu voor de cursus uitgevouwen. Ik vond het geweldig dat er veel verschillende soorten waren, dus ik had een brede keuze. En kijk daar eens naar, en de service maakt een hoofdhuidmassage en een gezichtsmassage!Ik denk dat je een huidverzorger hebt, dus ik dacht erover om iets te nemen van een slaapmassage en koos een aromamassage. Ik hield echt van de aroma’s die ik in de winkel heb geuren.

Ik ben in de kleedkamer veranderd. Ik was ook zo goed in mijn kantoor, zo goed in mijn kleed, zo goed dat ik een goede douche kon krijgen, en ik heb een hele douche, dus je kunt gewoon gaan.

Ik ben eindelijk binnengekomen om een ​​slaapbare massage te krijgen. Ik heb een kamer voor iedereen die alleen is zoals ik.Het was leuk en leuk om alleen te worden verzorgd, en na een bevredigende massage, ging ik met rust terug naar huis met een pauze in de slaapkamer! Ik moedig je aan om te raden!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다